ua en ru

У Києві в Деснянському районі активісти "Удару" провели суботник

В суботу, 12 квітня, у Деснянському районі Києва з ініціативи районної організації партії "Удар" за участю народних депутатів, громадських організацій району та місцевих жителів відбувся суботник.

В суботу, 12 квітня, у Деснянському районі Києва з ініціативи районної організації партії "Удар" за участю народних депутатів, громадських організацій району та місцевих жителів відбувся суботник. Про це повідомляє прес-служба "Удару".

Учасники суботника навели порядок і посадили дерева в парку "Молодіжний", який користується популярністю у місцевих жителів. В процесі спілкування з активістами партії та народними депутатами місцеві жителі розповіли про проблеми району. Зокрема, жителі поскаржилися на МАФи в підземному переході на перетині проспекту Маяковського і вулиці Цвєтаєвої та біля будинку на проспекті Маяковського, 62-66. За їх словами, законність розташування Мафів викликає сумніви. Крім того, кіоски в переході біля будинку заважають мешканцям.

"З незаконними МАФами у Києві наша політична сила, перебуваючи в опозиції столичної влади, боролася не один рік. На жаль, ця сфера надзвичайно корумпована. Влада була зацікавлена в збереженні положення. Зараз у нас з'явилася можливість разом з киянами виправити ситуацію. Лідер "Удару" Віталій Кличко йде в мери Києва, також наша партія, впевнена, сформує більшість у Київраді. Ми маємо намір комплексно вирішити питання з МАФами в столиці. Залишаться працювати ті кіоски, в роботі яких зацікавлені місцеві жителі", - сказала народний депутат від "Удару" Наталія Новак.

Нагадаємо, Кличко заявив про намір балотуватися в мери Києва і підтримку на виборах Президента України Петра Порошенка. Також Кличко вже анонсував, що основний упор в його роботі на посаді мера буде зроблений на боротьбі з корупцією.