ua en ru

У Києві створено Раду з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

У Києві створено Раду з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Відповідне розпорядження підписав київський міський голова Леонід Черновецький, повідомляє прес-служба КМДА.
До складу ради за посадою увійшли мер Києва Л.Черновецький, заступник київського міського голови - секретар Київради Олесь Довгий, перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, усі заступники голови КМДА та виконуючі обов'язки заступників голови КМДА, голови районних у м. Києві державних адміністрацій та голови двох постійних комісій Київради.
"Діяльність ради покликана активізувати та покращити взаємодію органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Зокрема, це стосується питань реалізації державної регіональної політики на місцях та вдосконалення моделі місцевої влади у Києві", - йдеться у повідомленні.
Також до основних обов'язків ради з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування входить розгляд проектів низки загальнодержавних законодавчих актів та внесення пропозицій, які забезпечать урахування інтересів Києва в таких проектах.