ua en ru

У Києв відбудеться Перший український місіонерський форум

30 та 31 серпня 2013 року в Києві, у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" відбуватиметься Перший український місіонерський форум, основною метою якого є змотивувати релігійні громади до плідної місіонерської праці в Україні та за її межами. Про це повідомляє прес-служба ВСЦ ЄХБ.

У заході візьмуть участь близько 3500 делегатів з України, Росії, Азії, країн Західної Європи та Північної Америки.

На Форумі будуть представлені різноманітні місіонерські проекти, що реалізовуються на території різних країн. Учасники зможуть познайомитися з місіонерськими командами та окремими місіонерами, які працюють у найвіддаленіших куточках землі. Вони розкажуть про своє служіння та дадуть поради тим, хто бажає стати місіонером. Кожна церква матиме можливість налагодити з ними партнерські стосунки, що полягають у підтримці їхньої місіонерської праці.

Окрім цього, кожен учасник зможе обрати цікаві для себе семінари та фокус-групи, де буде висвітлюватися багато аспектів та важливих питань, що стосуються місіонерства та соціального служіння.

У другий день Форуму запланований майстер-клас спеціаліста з фандрайзингу Боба Вестфола з теорії і практики знаходження коштів для підтримки місії та формування служінь, здатних ефективно виконувати євангельську місію, опираючись на внутрішні ресурси.

За словами організаторів, Перший український місіонерський форум допоможе християнам активніше брати участь у роботі зовнішньої місії українських церков.

Місце проведення: виставковий центр "КиївЕкспоПлаза", вул. Салютна, 2б, М. Нивки.