ua en ru

В Києві сьогодні відбудеться великий концерт з нагоди Дня молоді

В Україні сьогодні відзначають День молоді. У Київській міській державній адміністрації (КМДА) наголошують - цього року святкуватимуть з розмахом. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Заходи на вулиці Хрещатик в Києві розпочнуться о 13:00 та триватимуть до пізнього вечора. На сцені біля приміщення КМДА о 13:00 підбиватимуть підсумки конкурсу на кращу соціальну рекламу серед молоді, презентуватимуть молодіжні проекти. Також тут фінішуватиме велопробіг "Україна без сиріт".

О 14:00 на сцені біля міської адміністрації розпочнеться концерт за участю молодіжних музичних гуртів, який триватиме до 19:00. У перервах між виступами молодих виконавців відбудеться нагородження переможців конкурсу серед представників засобів масової інформації "Молодь - майбутнє України", а також нагородження учасників та переможців фестивалю "Студентська республіка".

Уздовж вулиці Хрещатик з 13:00 працюватиме "Екстрім-містечко", на території якого відбудуться змагання у номінаціях "Кращий роллер", "Кращий скейтер" та "Кращий велотріальщик" міста Києва. Працюватиме на центральній вулиці столиці і "Молодіжне містечко". Тут на гостей свята чекає презентація діяльності всеукраїнських та київських міських громадських організацій, міжнародних громадських організацій, що працюють з молоддю.

Також на киян та гостей столиці чекають змагання зі стріт-болу та вуличного футболу, працюватиме і фан-майданчик у рамках святкування 100-річчя київського футболу. Відбудеться презентація центру фізичного виховання населення "Спорт для всіх".

Апогеєм свята стане урочистий гала-концерт на Майдані Незалежності за участю зірок української та російської естради, організований компанією "Таврійські ігри". Молодь Києва з головної сцени столиці вітатимуть фіналіст шоу "Х-фактор" Олександр Кривошапко, співак Віталій Козловський, гурт "ТІК", молодий виконавець Валентин Стрикало, співачка Альоша та гурт "Бумбокс".

На завершення свята відбудеться грандіозний феєрверк.