ua en ru

У Києві розпочали випробовувати електронну систему запису до дошкільних навчальних закладів

На базі дитсадків Оболонського району Києва розпочато тестовий запуск "Електронної системи запису до дошкільних навчальних закладів". Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Даний проект було розроблено з метою попередження сучасних викликів у дошкільній освіті столиці. Примітно, що обране онлайн рішення базуватиметься на хмарному сервісі Microsoft Office 365. Він безкоштовний для освітніх установ і зберігає та обробляє дані у системі взаємопов'язаних дистанційних серверів на території Європейського Союзу. Почавши з дитсадків, ця система матиме своє логічне продовження і розширюватиме свої можливості на інші сектори освіти і не тільки", - зазначила менеджер освітньої мережі Microsoft "Партнерство у навчанні" Ольга Свириденко.

Вона зауважила, що реєстрація до дошкільного навчального закладу відбуватиметься з головної сторінки сайту головного управління освіти і науки КМДА. Також на сторінці відображатиметься поточна ситуація у дитсадках - загальна кількість закладів та зарахованих до них дітей.

Читайте також: КМДА залучить кредит у "Внєшекономбанку" на будівництво українських шкіл та дитячих садків