ua en ru

У Києві на Південному мосту утворився затор протяжністю 6 км

У Києві на Південному мосту утворився затор протяжністю 6 км Джерело фото:videoprobki.ua

У Києві на Південному мосту станом на 8:30 п'ятниці утворився затор протяжністю 6 км. Про це у своєму Facebook повідомив радник мера по транспорту в Київській міській державній адміністрації Олександр Кава.

"Незважаючи на попередження, багато хто таки вирішив їхати через Південний міст з лівого берега. Як результат, затор протяжністю 6 км і сотні втрачених людино-годин", - йдеться в повідомленні Кави.

Він звернув увагу на часткове обмеження руху транспорту з лівого берега на правий на естакаді Південного мосту з вечора 6-го до ранку 10-го листопада 2014 року.

"У цій ситуації дуже раджу жителям Позняків, Осокорків та Харківського в ранкові години при поїздці на правий берег на автомобілі їхати через Дарницький міст (Міст Кирпи). Рух буде обмежено із 20:00 6.11.2014 до 7:00 10.11.2014 у третій смузі естакади Південного моста в районі з'їзду на Наддніпрянське шосе через проведення робіт по ремонту балок консолі із заміною асфальтобетонного покриття", - написав Кава.

У Києві на Південному мосту утворився затор протяжністю 6 км

Згідно з даними сервісу "Яндекс.Пробки", швидкість руху автомобілів на вказаній ділянці станом на 8:30 становить 5 км / ч.