ua en ru

У Києві 17 травня відзначатимуть День Європи

У Києві 17 травня на Михайлівській та Софійській площах відбудуться загальноміські заходи з нагоди відзначення Дня Європи

У Києві 17 травня на Михайлівській та Софійській площах відбудуться загальноміські заходи з нагоди відзначення Дня Європи. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Згідно з повідомленням, розпочнеться святкування на Михайлівській площі, де на головній сцені відбудеться урочиста церемонія відкриття Дня Європи у Києві. Традиційно, участь у церемонії візьмуть представники посольств держав - членів Європейського союзу, центральних органів виконавчої влади, голова та заступники голови Київської міської державної адміністрації, громадськість міста.

Після завершення офіційної частини розпочне роботу низка розважальних і інтерактивних майданчиків: фестивалі танцю, морозива, ремісників, ряд тематичних фотовиставок, інформаційно-інтерактивні зони, дискусійний клуб. Відвідати локації або долучитися до них матимуть змогу усі охочі.

У межах Софійської площі також відбуватимуться різні святкові дійства: фестиваль вуличної музики, виступи дитячих та фольклорних колективів столиці з творчими номерами, цікаві конкурси, ігротеки, скаутські майстер-класи та багато-багато іншого.

"Об'єднає дві святкові площі виставка-фестиваль "Київ Європейський", у рамках якої на тротуарній зоні Володимирського проїзду свою продукцію представлять київські компанії", - йдеться у повідомленні.