ua en ru

В Києві 17 липня розпочнеться виплата пенсій переселенцям

В Києві завтра, 17 липня 2014 р. розпочнеться виплата пенсій переселенцям через поштові відділення та банківські установи за додатковими відомостями.

В Києві завтра, 17 липня 2014 р. розпочнеться виплата пенсій переселенцям через поштові відділення та банківські установи за додатковими відомостями. Про це повідомила прес-служба Пенсійного фонду України.

Як повідомляється, пенсії зможуть отримати ті особи, які тимчасово проживають у м. Києві та щодо яких до столичних органів Пенсійного фонду за місцем їх тимчасового проживання надійшла відповідна інформація та електронна справа з територіальних органів Пенсійного фонду в Донецькій, Луганській областях, АР Крим та м. Севастополі за місцем попереднього проживання.

За підрахунками Пенсійного фонду по м. Києву поставлено на облік 672 пенсіонери, які звернулися до управлінь Пенсійного фонду із проханням допомогти в переоформленні пенсії.

Також повідомляється, що на сьогодні липневі пенсії в столиці виплачуються без затримок. Пенсії через поштові відділення отримують 44% від загальної чисельності пенсіонерів, через банківські установи - 56%. Здійснюється співпраця майже з 75 банками.