ua en ru

У яку нерухомість під Києвом варто інвестувати гроші

Сьогодні, 6 червня, ринок нерухомості повний пропозицій про купівлю житла. Житлові комплекси з'являються під Києвом, як гриби після дощу. Безумовно, інвестиції в нерухомість - одне з найбільш вигідних і стабільних вкладень. Ті, хто вже стикався з покупкою квартири знають наскільки складною є ця задача. Але як же зробити правильний вибір?

Сьогодні ринок нерухомості повний пропозицій про купівлю житла. Житлові комплекси з'являються під Києвом, як гриби після дощу. Безумовно, інвестиції в нерухомість - одне з найбільш вигідних і стабільних вкладень. Ті, хто вже стикався з покупкою квартири знають наскільки складною є ця задача. Але як же зробити правильний вибір?
У зв'язку зі складною політичною та економічною ситуацією в країні можна озвучити кілька фактів і нехай вже кожен сам для себе приймає рішення:
1. Гроші знецінюються (гривня девальвує).
2. Падає довіра до банківської системи (15 тис. грн в день обмеження на зняття, податок на депозит, політична ситуація в країні).
3. 100 млрд. грн. виведено з банків з початку року 14. А це майже 15% всіх грошових коштів банківської системи України.
4. У довгостроковій (від 1 року) перспективі на сьогоднішній день складно знайти альтернативу інвестиційної привабливості нерухомості.
5. Забудовники знизили ціну, щоб максимально зайняти на перспективу ринок. Підсумок - для тих, хто планує купувати нерухомість, зараз найбільш вигідну пропозицію. Ціни мінімальні, навряд чи будуть нижче.
6. Важлива ліквідність квадратного метра, тобто, слід купувати ті метри, які не тільки збережуть свою ціну, але і примножать її. Цей показник формується низкою ключових моментів: кількість зданих-заселених будинків в комплексі, наявність всіх підведених-підключених комунікацій, наявність інфраструктури, перспективність району-напрямки новобудови, транспортна розв'язка і т. д.
7. Наявність кредиту на покупку квартири безпосередньо від забудовника. Що може бути більш вагомим доказом надійності і лояльності компанії-забудовника, ніж готове/практично готове житло на виплату? Навіщо орендувати, якщо можна вже сьогодні переїхати у власну квартиру в новому будинку?
На даний момент є всі предпосили для вигідної покупки квартири під Києвом, але хто з забудовників самий надійний і як вибрати правильне місце розташування?
На думку експертів, Бєлгородське напрямок є найбільш оптимальним за низкою параметрів ( віддаленість від Києва, наявність міських комунікацій, зелена зона, розвинена інфраструктура і звичайно надійний забудовник) для покупки квартири під Києвом зараз. В даному районі є дуже багато привабливих пропозицій ( ціна від 5000 грн. за кв. м.), але потрібно бути уважним, так як під такими низькими цінами можуть ховатися шахраї або проблемні забудовники.
Але хотілося б відзначити один житловий комплекс - Євромісто, який розташований всього в 3 км від Києва в Крюковщине. Перевагами даного РК є: міські комунікації (один з небагатьох РК, що підключений до міста в цьому районі), три заселених будинку (вчасно здані в експлуатацію) , європейська якість житла і надійний забудовник (який будує більше 9 років). У період кризи РК Євромісто здав будинок в експлуатацію на 3 місяці раніше термінів.
Також варто відзначити, що комплекс, що будується виключно на кошти замовника і не прив'язаний до коштів інвесторів, а цей аргумент значно знижує ризики. Експерти відзначають, що головною перевагою даного РК є зручна система розстрочки до 3-х від забудовника, яка дасть можливість платити за власне житло, а не платити оренду, викидаючи гроші на повітря.
Можна стверджувати, що даний РК оптимальний варіант у співвідношенні ціна/якість для тих, хто шукає Європейське житло від надійного забудовника під Києвом. Сьогодні, 04 червня, РК Євромісто продає свої квартири за акційним курсом, який зафіксовано до 15 червня. Ознайомитись з умовами покупки і подивитися планування можна ТУТ!