ua en ru

У Кабміні не знайшли доказів саботажу в забезпеченні ВСУ з боку першого заступника міністра оборони Буци

У Кабінеті міністрів України не знайшли доказів саботажу в забезпеченні Збройних сил з боку першого заступника міністра оборони Богдана Буци.

У Кабінеті міністрів України не знайшли доказів саботажу в забезпеченні Збройних сил з боку першого заступника міністра оборони Богдана Буци. Про це повідомляє прес-служба Національного агентства з питань державної служби.

Так, за дорученням прем'єр-міністра від 21 липня 2014 р. агентством було проведено службове розслідування щодо виконання обов'язків Буци у питаннях матеріально-технічного забезпечення ЗСУ.

"За результатами розслідування комісія з проведення службового розслідування прийшла до висновку, що відомості, викладені в листі тимчасово виконуючого повноваження глави Адміністрації Президента України, щодо незабезпечення першим заступником міністра оборони України Буцою Б.Э. організації вирішення питань матеріально-технічного забезпечення Збройних сил України за час виконання ним посадових обов'язків документального підтвердження не знайшли", - йдеться в повідомленні.

Комісією не встановлено фактів, які б свідчили про бездіяльність і саботаж з боку Буци, на якого згідно з розподілом повноважень в Міноборони в період з 15 квітня по 8 травня 2014 р. було покладено вирішення питань забезпечення організації та проведення процедур державних закупівель, постачання матеріальних ресурсів і надання послуг для потреб ЗСУ.

Нагадаємо, 25 липня 2014 р. Кабмін усунув Буцу від виконання повноважень першого заступника міністра оборони на час службового розслідування.