ua en ru

В Індонезії імовірно знайдені уламки Airbus

В Індонезії імовірно знайдені уламки Airbus Джерело фото:REUTERS

В Індонезії австралійські пілоти виявили якісь об'єкти на воді в зоні пошуків зниклого лайнера А-320 авіакомпанії Air Asia. Про це повідомив в Джакарті один з керівників ВПС Індонезії Дви Путранто, передає РБК.

За словами Путранто, повідомлення надійшло від екіпажу австралійського літака Orion, бере участь у пошуково-рятувальній операції. На поверхні води в цьому районі помічені, в тому числі і масляні плями.

Раніше керівник індонезійського рятувально-пошукового агентства Бамбанг Соелисто заявив, що Зниклий в Індонезії Airbus імовірно впав у море.

Нагадаємо, зв'язок літака з диспетчерськими службами перервалася через 42 хвилини після його вильоту за маршрутом Сурубая-Сінгапур. Транспортні чиновники повідомили, що незадовго до зникнення з радарів пілоти запросили набори висоти, щоб уникнути грозових хмар.

На борту зниклого Airbus 320-200 перебували 155 пасажирів і сім членів екіпажу. Пошуки лайнера тривали цілий день і зупинилися з настанням темряви. Вони будуть відновлені вранці 29 грудня.