ua en ru

В.Хомутинник: Кінцева редакція Податкового кодексу буде підготовлена "сьогодні, максимум завтра"

Кінцева редакція Податкового кодексу України буде підготовлена "сьогодні, максимум завтра". Про це на брифінгу в Верховній Раді України заявив глава парламентського комітету з питань податкової та митної політики, народний депутат від фракції Партії регіонів Віталій Хомутинник, передає кореспондент РБК-Україна.
В.Хомутинник зазначив, що згідно зі ст. 121 Регламенту ВР, перед голосуванням в цілому народні депутати мають право виправити ті позиції, на яких буде наполягати парламент, і комітет повинен виписати ці позиції.
"Після цього приймається закон в цілому. І після того, як він буде прийнятий згідно ст. 131 Регламенту ВР, парламент має право виправити ще технічні помилки, уточнення та зробити певні корекції. Я думаю, що сьогодні до кінця дня ми приймемо цей документ і, можливо, сьогодні до кінця дня виправимо найдискусійніші питання і максимально уже завтра приймемо остаточну редакцію з урахуванням тих (неузгоджених) норм", - заявив він.
В той же час нардеп зазначив, що більшість неузгоджених норм існує у розділі 14 Податкового кодексу, в якому йдеться про спрощений режим оподаткування.