ua en ru

В ході штурму луганського прикордонного загону терористи поранили 7 прикордонників, - ІО

В ході штурму терористи вранці в понеділок луганського прикордонного загону поранили 7 прикордонників.

В ході штурму терористи вранці в понеділок луганського прикордонного загону поранили 7 прикордонників. Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"За оперативними даними групи "Інформаційне Опір", в ході штурму терористами Луганського прикордонного загону поранено 7 прикордонників. Про втрати серед бойовиків немає даних", - наголошується у повідомленні.

За словами Тимчука, терористи використовують міномети і великокаліберні кулемети. При цьому до них постійно прибуває підкріплення - зараз загальна чисельність бойовиків сягає 500 осіб.

Нагадаємо, за повідомленням Держприкордонслужби, близько 00:30 понеділка до управління луганського прикордонного загону прибуло близько 100 озброєних людей, які розташувалися по периметру загону. Перша атака із застосуванням автоматів і підствольних гранатометів почалася близько 4:00 і тривала близько 40 хвилин. Прикордонники її відбили. Передислокувавшись, нападники почали знову атакувати. Цього разу з позицій, обладнаних у вікнах багатоповерхівки, за прикордонникам снайпери вели прицільний вогонь. Друга і третя хвилі атаки були відбиті. На території загону виникли осередкові пожежі.