ua en ru

В ході боїв військовослужбовці вилучили у бойовиків чергову партію зброї і вибухівки

В ході боїв за визволення населеного пункту Красногорівка від терористичних угруповань військовослужбовців 51 окремої механізованої бригади батальйону територіальної оборони та інженерно-саперний підрозділ оперативного командування "Південь" вилучили цілий арсенал зброї та боєприпасів.

В ході боїв за визволення населеного пункту Красногорівка від терористичних угруповань військовослужбовців 51 окремої механізованої бригади батальйону територіальної оборони та інженерно-саперний підрозділ оперативного командування "Південь" вилучили цілий арсенал зброї та боєприпасів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони України.

"Це автомати калібру 7,62 АК-74, АКС-74... Також є АК-74 в мастилі, які були закладені в обладнану схованку. Військові вилучили гранати до гранатометів РПГ-7 і 82-міліметровий гранатомет, який можна перевозити як у вантажівках, так і в автомобілях типу "УАЗ" або "Газель". Крім того, бійці вилучили гвинтівки СКС і чимало набоїв до стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.