ua en ru

В ході АТО північ Донецької обл. повністю очищено від терористів, - АП

У ході Антитерористичної операції сьогодні було повністю очищено від терористів північ Донецької області,

У ході Антитерористичної операції сьогодні було повністю очищено від терористів північ Донецької області, знищено опорні пункти та військові табори бойовиків у цьому регіоні та захоплений їхній головний укріпрайон в населеному пункті Семенівка, встановлено контроль над містом Червоний Лиман. Про це сьогодні доповіло керівництво Антитерористичної операції голові Верховної Ради України, в. о. Президента України Олександру Турчинову, повідомляє прес-служба в.о. Президента України.

Окрім того, військові розпочали перекриття кордону на півночі та сході Луганської області.

За словами Турчинова, сьогодні були знищені найбільш чисельні підрозділи бойовиків, "що в найближчій перспективі відкриває можливість звільнення від терористів центрального Донбассу".

Нагадаємо, раніше начальник прес-служби штабу АТО Владислав Селезньов заявив, що в ході проведення антитерористичної операції сьогодні в Слов'янську Донецької області, за попередніми даними, вбито двоє українських силовиків, 42 поранені.

Раніше "народний мер" Слов'янська В'ячеслав Пономарьов заявив про п'ятьох загиблих і 10 поранених сепаратистів у сьогоднішніх боях під Слов'янському.

Зазначимо, про початок наступальної фази операції під Слов'янському повідомив сьогодні вранці міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у своєму Facebook. Він розповів про знищення блокпостів ополченців у районі Семенівки.