ua en ru

У Харківській області поїзд зіткнувся з автомобілем: обійшлося без постраждалих

У Харківській області вчора, 17 вересня 2013 р., близько 3:00 на 938 кілометрі парної колії перегону Лозова - Пост 939 км поїзд №18 сполученням "Севастополь-Москва" зіткнувся з автомобілем Toyota Land Cruiser. Про це повідомляє прес-служба Південної залізниці.

Водій транспортного засобу 1968 р.н. порушив правила дорожнього руху і вивів позашляховик на середину залізничної колії за межами переїзду. В результаті автомобіль був збитий локомотивом.

Постраждалих і травмованих немає. Автомобіль пошкоджено до ступеня капітального ремонту. Чи перебував чоловік у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, буде встановлено компетентними органами в ході слідства.

Водночас, відповідно до спільного з ДАІ акту, провини Південної залізниці в ДТП немає. Дорожньо-транспортна пригода сталася з безпосередньої вини водія автомобіля Toyota Land Cruiser. Внаслідок ДТП локомотив пошкоджень не зазнав, затримка руху поїзда №18 склала 2 години 16 хвилин, поїзда №130 сполученням "Гродно-Сімферополь" - 10 хвилин, поїзда №242 сполученням "Євпаторія-Харків" - 50 хвилин.