ua en ru

У Харкові невідомі пропонують автопідвезення до виборчих дільниць

У Харкові невідомі пропонують автопідвезення до виборчих дільниць. Як повідомляє радіо "Свобода", на під'їздах житлових будинків по вулиці Зернова - це 173 виборчий округ - розвішані оголошення з пропозиціями організованого підвозу до дільниці.

Хто пропонує такий сервіс, голові виборчої дільниці №631336 Ігорю Павлову - невідомо. Він наголошує, що такої послуги виборчкоми та окружкоми жителям не пропонують.

Автобус, який привіз виборців до дільниці, тільки вже в іншому районі Харкова помітили спостерігачі організації "Світовий конгрес українців". За словами представника цієї організації Валентина Сторчака, такий білий автобус вони бачили поруч із 54 школою, де розташовані дві виборчі дільниці - № 631247 і № 631248 (Вулиця Старошишківска, 8, ці дільниці належать 169 округу). Щойно вони почали з'ясовувати у водія та представників виборчої комісії, що тут відбувається, то люди одразу почали поспішати до автобуса.

"Остання людина, що застрибнула до автобуса, на останок вигукнула: "При совєтах і при помаранчевих теж підвозили людей", - розповів спостерігач Валентин Сторчак.

Зазначимо, станом на 16:00 явка на вибори до Верховної Ради в Харківській області склала 41,51%.

Читайте також: Порушення на виборах-2012: найпоширенішими порушеннями є підкуп виборців та голосування на дому, - КВУ (оновлюється)