ua en ru

У Харкові міліція затримала "мінера" супермаркету

У Харкові міліція затримала "мінера" супермаркету
У Харкові правоохоронці затримали 37-річного чоловіка, який передав міліції хибне повідомлення про "замінування" супермаркету.

У Харкові правоохоронці затримали 37-річного чоловіка, який передав міліції хибне повідомлення про "замінування" супермаркету. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Харківській області.

"Для встановлення невідомого "мінера" було здійснено комплекс оперативно-розшукових заходів", - заявив підполковник міліції Дмитро Плотніков.

"Мінером" виявився 37-річний харків'янин, який зізнався у скоєному. Чоловік пояснив слідчим, що здійснив дзвінок під впливом алкоголю, тому не може назвати причини своїх дій.

Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України.

"Невдалий жарт може коштувати зловмиснику 5 років тюремного ув'язнення", - підкреслили в прес-службі міліції.

Нагадаємо, що інформація про наявність вибухівки в камері схову одного з продовольчих магазинів в районі Центрального ринку надійшла в міліцію наприкінці листопада. Працівники міліції, які виїжджали на місце події, не виявили ніяких вибухових пристроїв або небезпечних речовин. У Харкові міліція евакуювала людей з супермаркету після повідомлення про "замінування".