ua en ru

У Харкові міліція посилила заходи безпеки через теракти

У Харкові міліція посилила заходи безпеки через теракти

У Харкові міліція посилила заходи безпеки через теракти. Про це заявив начальник Головного управління МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв, передає прес-служба міліції Харківської області.

"Тільки за минулі вихідні дні в Харкові сталося кілька надзвичайних подій: під прицілом терористів виявилися різні військові об'єкти, території яких невідомі обстрілюють з зброї, що все частіше документуються факти помилкових повідомлень про замінування різних установ в місті та обласних центрах... У зв'язку з цим мною прийнято рішення про посилення заходів щодо належної охорони громадського порядку", - зазначає Дмитрієв.

Так, з 4 серпня на вулицях Харкова у вечірній і особливо нічний час патрулювання вулиць буде здійснюватися силами додаткових піших та автомобільних нарядів. До цієї роботи буде залучено весь особовий склад силових структур регіону.

"Важливі об'єкти життєдіяльності міста та області беруться під особливий пильний нагляд. До них будуть максимально наближені маршрути спільних патрулів. Створений та працює штаб з координації дій органів правопорядку з забезпечення миру і спокою на вулицях Харкова і області", - повідомляє Дмитрієв.