ua en ru

У Харкові компанія-власник ринку "Барабашово" змінила голову правління

Наглядова рада ПАТ "Концерн АВЕК та Ко" призначив Валерія Багінського головою правління.

Наглядова рада ПАТ "Концерн АВЕК та Ко" призначив Валерія Багінського головою правління. Про це йдеться в повідомленні наглядової ради компанії, опублікованому в бюлетені "Цінні папери України".

Як повідомляється, наглядової ради "Концерну АВЕК" 25 березня 2014 р. звільнив Багінського Валерія Зеноновича, володіє 2 акціями підприємства, з посади члена спостережної ради. На звільнену посаду ніхто призначений не був.

Крім того, 24 березня 2014 р. наглядова рада "Концерну АВЕК" звільнив Колоса Андрія Леонідовича, не володіє акціями компанії, з посади голови правління.

Згідно з рішенням наглядової ради від 24 березня, на посаду голови правління ПАТ "Концерн АВЕК і Ко" з 25 березня призначений Багінський.

Звернемо увагу, що і Багінський, і Колос не дали згоду на розкриття паспортних даних.

ПАТ "Концерн АВЕК та Ко" (Концерн " АВЕК") - компанія, яка займається управлінням і розвитком активів в Харкові. У портфелі концерну зосереджені проекти в сфері комерційної нерухомості, медіа-бізнесу і низку соціальних ініціатив. У структурі активів особливу роль відіграє ТЦ "Барабашово", який є одним з найбільших торгових об'єктів в Україні.