ua en ru

У Держприкордонслужбі не підтверджують відставку Литвина

У Державній прикордонній службі України не підтверджують відставку її голови Миколи Литвина.

У Державній прикордонній службі України не підтверджують відставку її голови Миколи Литвина (на фото). Як повідомив РБК-Україна начальник прес-служби Держприкордонслужби Олег Слободян, у нього інформацією про відставку Литвина немає.

"У мене такої інформації немає", - зазначив він.

Помічник голови Держприкордонслужби Сергій Астахов також не підтвердив РБК-Україна інформацію про відставку Литвина. "Вчора робота відомства в Києві була паралізована (через пікет активістів, - ред.). Зараз треба спочатку розібратися в обстановці", - зазначив Астахов.

Близько 2:00 п'ятниці журналіст телеканалу "1+1" Григорій Жигалов у своєму Facebook написав, що Литвин подав у відставку.

"Активісти, що пікетували прикордон. службу, свого домоглися - Литвин підписав рапорт про відставку. Поки йшли переговори, поспілкувався трохи з людьми. Питання ставив три: ЯК можна закрити сотні кілометрів кордону; ХТО повинен замінити Литвина, і, якщо потрібна допомога ТАМ, чому вони ТУТ. - Не знаємо; хтось розумний; тому що. Така ось пряма демократія в дії", - повідомив журналіст.

53-річний Микола Литвин є головою Державної прикордонної служби України з липня 2003 р.