ua en ru

В.Горбаль заявив, що новий склад Львівської облради не висловить йому недовіру

Голова Львівської ОДА Василь Горбаль заявив на прес-конференції в Києві, що новий склад Львівської облради не висловить йому недовіру, передає кореспондент РБК-Україна.
"У Львівської облради немає шансів висловити мені недовіру", - сказав В.Горбаль.
За його словами, з депутатами, які були переобрані у Львівську облраду, в нього встановилися непогані відносини і виявились певні "точки дотику". І тому ймовірність того, що Львівська облрада висловить недовіру, за його словами, мінімальна.

Нагадаємо, у Львівській обласній раді представники "Свободи" отримали за результатами виборів 41 зі 116 мандатів. Крім того, "Фронт змін" отримує 18 місць, Партія регіонів - 10 місць, "Народний рух України" - 8 місць, "Наша Україна" - 7 місць, "Партія промисловців і підприємців" - 6 місць, "Українська народна партія" - 5 місць, "Сильна Україна" - 4 місця, "Народна партія" - 3 місця, партія "Відродження" - 3 місця, "Удар" - 3 місця, "Українська соціал-демократична партія" - 3 місця, "Конгрес українських націоналістів" - 2 місця, "Єдиний центр" - 1 місце, "Республіканська християнська партія" - 1 місце і "Партія захисників вітчизни" - 1 місце.