ua en ru

В.Джарти приступив до обов'язків після лікування й заперечує можливість відставки

Голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Василь Джарти вийшов на роботу після перенесеної операції та проходження курсу лікування. Про це В.Джарти заявив у Сімферополі під час сьогоднішнього робочого візиту на підприємство "Кримтролейбус", передає кореспондент РБК-Україна.

В.Джарти запевнив, що "залишається працювати в Криму". Відповідаючи на питання про те, чи планує він надалі посідати посаду голови Ради міністрів Криму, В.Джарти наголосив: "Безумовно. Я навіть не хотів би говорити про тих скептиків, які говорили, що я йду і відставка моя найближчим часом".

За словами кримського прем'єра, він пов'язує "свою долю з Кримом, кримчанами". "Хочу тут працювати і проявити себе як людина, як особистість, як професіонал своєї справи",- заявив Джарти.

Нагадаємо, 10 січня В.Джарти повернувся до Криму та приступив до виконання своїх обов'язків після перенесеної операції та проходження курсу лікування.

Нагадаємо також, під час лікування кримського прем'єра в Німеччині, кілька ЗМІ в Криму, посилаючись на джерела в Раді міністрів АРК, поширили інформацію про те, що Джарти залишить посаду прем'єра.