ua en ru

У Донецькій області затримали 7 членів банди "Російська православна армія ДНР"

У Донецькій області затримали 7 членів організованої злочинної групи "Російська православна армія ДНР" за розбійні напади на магазини і приватні будівлі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Донецької області.

"У ході досудового розслідування встановлено, що сім мешканців Донецької області, одягнені в камуфляжну форму і маски і озброєні автоматичною вогнепальною зброєю, здійснювали розбійні напади на приватних підприємців і пересічних громадян", - йдеться в повідомленні.

З липня по грудень 2014 р. вони здійснили, принаймні, 9 нападів на АЗС, магазини та приватні будівлі з метою заволодіння грошима та цінними предметами. Прокуратура уточнює, що перелік злочинів є неостаточним.

"Потерпілих, на яких зазначені особи здійснювали напади, вони піддавали жорстокому катуванню", - зазначили в прокуратурі.

В даний час всі члени ОЗГ затримані та знаходяться під вартою. В ході обшуків у них було вилучено зброю: автомат АК-74, пістолет ПМ, гранати, патрони до вогнепальної зброї і камуфляжна форма з нашивками "Російської православної армії".

Нагадаємо, в Харкові нейтралізована антиукраїнська організація "Исход".