ua en ru

У Донецькій області через бої пошкоджена ділянка газопроводу "Новопсков-Краматорськ", - "Укртрансгаз"

У Донецькій області через бої пошкоджена ділянка газопроводу "Новопсков-Краматорськ", - "Укртрансгаз" ГТС України постраждала на Донбасі

В результаті бойових дій пошкоджено трубопровід-відвід від магістрального газопроводу "Новопсков-Краматорськ", який знаходиться в Донецькій області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ПАТ "Укртрансгаз".

"За оперативною інформацією, сьогодні в 12:00 пошкоджену ділянку газопроводу перекрито з двох сторін, без газопостачання знаходиться 5 газорозподільних станцій (Колгосп ім. Кірова, Колгосп ім. Чапаєва, Колгосп ім. Козаченко, ГРС-1 Вуглегірська ДРЕС, ГРС-2 Вуглегірська ДРЕС) із загальним споживанням газу 9,3 тис. куб. м у годину, серед яких найбільший споживач - Вуглегірська електростанція (3 тис. куб. м/годину)", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, жертв і постраждалих немає.

"Ремонтні роботи розпочнуться на ділянці, як тільки ситуація дозволить дістатися до місця пошкодження. Пошкодження газопроводу не впливає на транзит природного газу в країни Європи", - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, напередодні через обстріли було припинено газопостачання у зоні АТО на ділянці Нижньотепле-Обозне в Луганській області.