ua en ru

У Донецькій обл. зареєстровано ще один випадок захворювання на холеру

У Донецькій області станом на 07:00 23 серпня зареєстровано 33 випадки захворювання на холеру та 24 випадки вібріононосійства. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства надзвичайних справ України у Донецькій області.
Так, зареєстровано: у м. Маріуполь - 32 випадки захворювання та 22 - вібріононосійства, у Волноваському районі - 1 випадок захворювання та 1 - вібріононосійства, у м. Макіївка - 1 випадок вібріононосійства.
Виписано у зв'язку з одужанням з госпіталю у м. Маріуполь 28 хворих та 21 вібріононосій, у Волноваському районі з госпіталю виписана 1 хвора. На сьогоднішній день знаходиться на лікуванні у м. Маріуполь 4 хворих та 1 вібріононосій, у Волноваському районі - 1 вібріононосій, у м. Макіївка - 1 вібріононосій, стан їх здоров'я - задовільний.
Управлінням МНС в м. Маріуполь Головного управління 21 серпня 2011 проведено агітаційний рейд по річках Кальчик та Кальміус м. Маріуполь з метою інформування населення про заборону купання, вилов риби та її споживання, розповсюджено 35 листівок та проведено бесіди з відпочиваючими щодо профілактики захворювання на холеру. Проведення комплексу протиепідемічних заходів та моніторинг ситуації, що склалася, тривають.
Від Головного управління залучалась 1 одиниця техніки та 2 чоловіка особового складу.
Нагадаємо, станом на 17 серпня в Донецькій області було зареєстровано 32 випадки захворювання на холеру і 23 випадки вібріононосійства.