ua en ru

У Донецькій обл. за добу загинуло 7 мирних жителів, 10 поранено, - МВС

У Донецькій області за минулу добу загинуло 7 мирних жителів, а ще 10 осіб отримало поранення. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Донецькій області.

"За минулу добу в органи внутрішніх справ Донецької області надійшли повідомлення про 7 вбитих і 10 поранених мирних жителів. Більшість з них стали жертвами артудара бойовиків на м. Дебальцеве, м. Вуглегірськ та прилеглі населені пункти", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, в Дебальцевому біля будинку по вул. Комсомольській міліція виявила тіла молодої подружньої пари. 29-річний хлопець і 24-річна дівчина загинули під час обстрілу міста бойовиками.

Двоє чоловіків були смертельно травмовані в районі центрального ринку Вуглегірська. Місцеві жителі, 1972 і 1978 років народження, загинули від осколкових поранень.

Крім того, в лікарні внаслідок важкої травми ніг помер 68-річний пенсіонер, житель с. Комуна Артемівського району, який отримав смертельні поранення під час артобстрілу села бойовиками.

Серед поранених, які з тілесними ушкодженнями різної тяжкості доставлені в лікувальні установи п'ять жінок і п'ятеро чоловіків.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі загинуло 5 українських військових і 23 було поранено.