ua en ru

У Донецьку в результаті обстрілу загинуло 3 і поранено 5 мирних жителів, - мерія

У Донецьку в результаті обстрілу загинуло троє та поранено п'ятеро мирних жителів.

У Донецьку в результаті обстрілу загинуло троє та поранено п'ятеро мирних жителів. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

"Ніч з 6 на 7 серпня в Донецьку пройшла напружено, артобстрілам зазнали Будьонівський та Петрівський райони. В результаті попадання снарядів у Будьонівському районі по вул. Більшовиків зруйновані будинки №47 і 53, 5 житлових приватних житлових будинків по вул. Пашкової, будинок №3 і кілька господарських будівель по вул. Гірників, а також один гараж з автомобілем по вул. Крепильщиков 51. ...В результаті обстрілу в даному районі загинуло три мирних жителя і п'ять чоловік отримали поранення різного ступеня тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в результаті обстрілу Петровського району постраждав селище Мандрикіно. Снарядами знищені житлові будинки №41 по вул. Кириленко та №82 по вул. Знам'янської. За останньою адресою також пошкоджено газопровід. Постраждалих немає

У міськраді розповіли, що станом на 9:30 в Донецьку залишається напружена обстановка. Жителі багатьох районів повідомляють про те, що періодично чутні звуки роботи важкої артилерії, вибухи та автоматні черги.