ua en ru

У Донецьку підключені до електропостачання 8,5 тис. жителів

У Донецьку підключені до електропостачання 3,5 тисячі жителів мікрорайону Абакумова (Кіровський район), а також 5 тисяч мешканців мікрорайону Трудовський (Петрівський район).

У Донецьку підключені до електропостачання 3,5 тисячі жителів мікрорайону Абакумова (Кіровський район), а також 5 тисяч мешканців мікрорайону Трудовський (Петрівський район). Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДТЕК.

Крім цього, відновлено електропостачання шахт Трудовська, Челюскінців, Скочинського, Абакумова, які були знеструмлені 8 серпня в 11:40. Весь персонал шахт був піднятий на поверхню, водовідлив і вентиляція відновлені.

Також за аварійною схемою підключена до електропостачання частина мікрорайону Текстильник Донецька. Продовжує перебувати без електропостачання шахта "Жовтневий рудник" у Куйбишевському районі. Без електроенергії мешканці 5-п'ятиповерхових будинків і 1500 будинків приватного сектору (3800 жителів селища шахти Жовтневої. На даний момент ведуться роботи з відновлення розподільчих мереж району.
У Донецьку продовжує перебувати без електропостачання частина мікрорайону Текстильник в Кіровському районі.