ua en ru

У Донецьку зупинена робота котелень, що забезпечують гарячою водою місцевих жителів

У Донецьку, в зв'язку з зупинкою водопровідних вузлів в місті через відсутність енергопостачання Верхньо-Кальміуської фільтрувальної станції, зупинена робота котелень ККП "Донецькміськтепломережа", які забезпечують гарячою водою місцевих жителів.

У Донецьку, в зв'язку з зупинкою водопровідних вузлів в місті через відсутність енергопостачання Верхньо-Кальміуської фільтрувальної станції, зупинена робота котелень ККП "Донецькміськтепломережа", які забезпечують гарячою водою місцевих жителів. Про це повідомляє прес-служба міськради Донецька.

Крім цього, зазначається, що сьогодні подача гарячої води здійснюється за наступним медичним установам: дитяча обласна лікарня, бул. Шахтобудівників,14; обласна клінічна лікарня профзахворювань, пр. Ілліча, 104; міська лікарня №5, вул. Червоноармійська, 88; обласний шкірно-венерологічний диспансер, вул. Калініна, 107 б; будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів, вул. Олексинська, 55 а; центральна міська лікарня №24, вул. Семашко, 3; пологове відділення міської лікарні №3, ін. Полеглих Комунарів, 79.