ua en ru

У Донецьку через попадання снарядів пошкоджені житлові будинки у двох районах, - мерія

У Донецьку через попадання снарядів пошкоджені житлові будинки у двох районах, - мерія Джерело фото:EPA
У Донецьку вчора, 20 листопада, через попадання снарядів пошкоджені житлові будинки в Київському та Куйбишевському районах.

У Донецьку вчора, 20 листопада, через попадання снарядів пошкоджені житлові будинки в Київському та Куйбишевському районах. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

"В ніч з 20 на 21 листопада пройшла без активних бойових дій. За минулу добу, внаслідок попадання снарядів і послідуючого горіння, в Київському та Куйбишевському районах міста зруйновані будинки за такими адресами: вул. Злітна 61, вул. Стратонавтів 125 д, 216, вул. Морозова 25, 27. Повністю знищений будинок №13 по вул. Морозова", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні наголошується, що станом на 11:00 в Донецьку спокійна обстановка, повідомлення від жителів про події в районах міста не надходять.

Системи життєзабезпечення міста і громадський транспорт працюють у штатному режимі.

Крім цього, відновлено електропостачання Центрального і Північного водопровідних вузлів Донецька, знеструмлених в результаті артобстрілу в ніч з 19 на 20 листопада. Відновлено подачу води та електропостачання мешканцям Київського району міста.

За даними мерії, частково залишаються знеструмленими: селище Трудовські, приватний сектор селища Жовтневий, Ворошиловський та Київський райони міста.

Нагадаємо, ніч з 19 на 20 листопада в Донецьку пройшла напружено, у всіх районах було чути потужні залпи і вибухи.