ua en ru

У Дніпропетровській обл. в 2012 р. буде проведено понад 500 заходів щодо підвищення енергоефективності на суму 1 млрд грн

У Дніпропетровській області в 2012 р. буде проведено понад 500 заходів направлених на підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів на суму понад 1 млрд грн. Про це губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул повідомив під час засідання колегії облдержадміністрації, повідомляє прес-служба Дніпропетровської ОДА.
"У рамках реалізації програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів у Дніпропетровській області на 2010 - 2015 роки у 2012 році буде проведено близько 500 заходів на суму понад 1 млрд грн. Завдяки чому щорічна економія паливно-енергетичних ресурсів може становити понад 1,7 млрд грн щороку", - сказав Олександр Вілкул.
Також голова облдержадміністрації зазначив, що з метою скорочення споживання природного газу в теплоенергетиці продовжиться реалізація проектів оптимізації схем теплопостачання міст Павлоград, Вільногірськ, Кривий Ріг та Дніпропетровськ. Проекти передбачають переведення котелень, які опалюють об'єкти соціальної сфери на альтернативні види палива.

Раніше глава Дніпропетровської обласної ради Євген Удод заявляв, що в 2012 р. заплановано проведення 439 заходів на загальну суму майже 1 млрд грн.