ua en ru

В Дніпропетровську запроваджено особливий режим протипожежного контролю

Мер Дніпропетровська Іван Куліченко віддав розпорядження про запровадження в місті особливого режиму протипожежного контролю, повідомляє радіо "Свобода".
«Із сьогоднішнього дня запроваджується особливий режим. До 15:00 в усіх районах мають бути створені надзвичайні штаби. Міський штаб вже створено. Особисто я тримаю на контролі всі питання, пов'язані з організацією роботи», - заявив мер на надзвичайній нараді з керівниками служб і відомств міста.
У міській і районній радах з 6 серпня встановлюється цілодобове чергування відповідальних осіб. «З 8 ранку і до 8 ранку наступного дня черговий повинен мати можливість протягом 10-15 хвилин вжити всіх необхідних заходів. Ніхто у відпустку не йде, поки не зникне небезпека», - заявив І.Куліченко.
Також мер звернувся із вимогою посилити контроль за місцями несанкціонованого викиду найнебезпечніших відходів і призначити відповідальних за виконання цієї роботи.
Керівникам медичних установ мер доручив перевірити і в разі необхідності закупити медикаменти, організувати цілодобове чергування лікарів необхідних спеціальностей.