ua en ru

У Чорнухиному та Троїцькому Луганської обл. тривають бої, - Москаль

У селищах Чорнухине та Троїцьке Луганської області тривають бойові зіткнення із застосуванням артилерії і РСЗВ "Град". Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

"Поблизу Чорнухиного та Троїцького йдуть активні бойові дії із застосуванням важкої артилерії, систем "Град", мінометів, танків. Відлуння канонади чути в Попасній, Новотошківці та інших населених пунктах вздовж автодороги Бахмутка. Повноцінний зв'язок з цими населеними пунктами поки не вдалося відновити", - йдеться в повідомленні.

Також в повідомленні говориться, що за минулу добу в Станиці Луганській, Кримському, Новотошківці, Щасті, Попасній, Трьохізбенці і Гірському обстрілу не зафіксовано. Бойове затишшя використовується для ремонту зруйнованих систем життєзабезпечення в цих населених пунктах.

Повідомляється, що в Попасній відновлюється мобільний зв'язок, очікується регулярне автобусне сполучення з Сєвєродонецькому, а 23 лютого тут запрацюють відділення "Ощадбанку". Світло, вода, газ і опалення є в більшій частині міста.

В Щасті без центрального опалення залишаються 4 багатоповерхівки, електроенергія та вода у місті є, теплоелектростанція працює в нормальному режимі.

Без газопостачання залишаються Трьохізбенка, Тошківка, Нижнє, Світличне та Кримське - газопровід перебитий поблизу автодороги Бахмутка. Постачання відновиться, як тільки ремонтники отримають доступ до місця пошкодження.

Нагадаємо, з 16 лютого в Луганській області констатується відносне затишшя.