ua en ru

У Черкасах кандидат від партії "Україна - Вперед!" знялася з виборів на користь кандидата від "Батьківщини"

Кандидат в народні депутати від партії "Україна - Вперед!" по округу №194 Леся Островська знімає свою кандидатуру на користь кандидата від "Батьківщини" Миколи Булатецкого. Про це повідомляє прес-служба партії "Україна - Вперед!". Повідомляється, що сьогодні вона написала відповідну заяву.

"Наш лідер, Королевська Наталія Юріївна, звернулася до всіх опозиційних сил із закликом відкинути амбіції і в кожному окрузі підтримати єдиного кандидата від опозиційних сил з найвищим рейтингом, щоб не дозволити Партії регіонів протягнути своїх ставлеників у парламент. Я знімаю свою кандидатуру і прошу черкаських виборців у 194-му окрузі підтримати Миколу Булатецкого, висунутого партією "Батьківщина". Сьогодні тільки в нього є шанс перемогти кандидатів від влади в окрузі", - заявила вона.

Читайте також: Кого знімуть з виборів "Батьківщина" і "Удар"

Нагадаємо, 2 жовтня у відкритому листі до Арсенія Яценюка і Віталія Кличка Наталія Королевська закликала опозиційні сили об'єднати зусилля, щоб не допустити формування більшості Партією регіонів у майбутньому парламенті. 8 жовтня Королевська заявила, що "Україна - Вперед!" готова знімати своїх мажоритарників на користь "Батьківщини" та "Удару".