ua en ru

У Чехії пограбуваннями магазинів зайнялися кенгуру

У чеському місті Пльзень кенгуру пограбував магазин. Повідомлення про кенгуру, який втік від господаря (вид тварини не називається) надійшло до поліції від жителів міста. Тварину ловили протягом п'яти годин, і вдалося її схопити тільки в магазині, де 30-кілограмовий кенгуру крав їжу.

У чеському місті Пльзень кенгуру пограбував магазин, повідомляє сайт iDNES.cz. Інцидент стався минулої неділі, 15 вересня.

Повідомлення про кенгуру, який втік від господаря (вид тварини не називається) надійшло до поліції від жителів міста. Вони передавали поліцейським дані про місцезнаходження тварини, але до того моменту, коли співробітники приїжджали на вказане місце, той вже тікав.

Таким чином, тварину ловили протягом п'яти годин, і вдалося її схопити тільки в магазині, де 30-кілограмовий кенгуру крав їжу.

"Тварину зловили у продовольчому магазині, де вона набивала свою сумку різними товарами, - йдеться в повідомленні місцевої поліції. - Особливо кенгуру сподобалися молочні йогурти, сири, яйця і копчена курка".

Кенгуру-клептомана повернули господареві. Той пообіцяв ретельніше стежити за своїм вихованцем і оплатив усі вкрадені продукти.

Це не перший випадок за минулий тиждень, коли чеській поліції доводиться полювати на цього кенгуру. У перший раз він втік від господаря кількома днями раніше - у п'ятницю. Тоді він сховався в лісі і був спійманий співробітниками поліції через три години.

Нагадаємо, минулого серпня в Німеччині із зоопарку під Франкфуртом втекли три кенгуру. Їх помічниками стали дикі тварини, ймовірно, юний лис і кабан.