ua en ru

У Броварах розпочали голодування в підтримку Тимошенко

П'ятеро мешканців Броварів оголосили голодування в підтримку Юлії Тимошенко та встановили свій намет навпроти районної державної адміністрації на Майдані Свободи. Голодування оголосили голова Броварської організації «Батьківщина» Анатолій Кривонос, пенсіонерка Ніна Корнієнко та ще троє жителів Броварського району.

«Підтримати Тимошенко сьогодні мають всі свідомі люди! Ми проти побиття жінки, ми проти насильства над тією, кого боїться влада! Після того, що зробили з Тимошенко просто страшно жити в нашій країні, ми боїмося за наших дітей! Тому ми вирішили голодувати, не лише в підтримку Юлі, а й проти бандитського режиму!», - каже голодуюча Ніна Корнієнко.

Лідер Київської обласної «Батьківщини» Костянтин Бондарєв каже, що влада довела людей до відчаю, поставила мільйони людей на межу виживання. «Сьогодні люди розуміють, якщо окупаційний режим Януковича знищить Юлію Тимошенко, то завтра боротися зі свавіллям, безчинством цієї влади буде нікому. Влада, котра змусила людей голодувати не має права на існування», - наголосив Костянтин Бондарєв.