ua en ru

В Бразилії безхатченко живе на цвинтарі та ночує в склепі, в якому поховано його друга

В Бразилії безпритульний Фабіо Бералдо Рігол живе на цвинтарі в Сан-Паулу і ночує в склепі, в якому похований його друг, передає "ТСН".

В Бразилії безпритульний Фабіо Бералдо Рігол живе на цвинтарі в Сан-Паулу і ночує в склепі, в якому похований його друг, передає "ТСН".


Як повідомляє The Daily Mail, місцеві мешканці називають його Попо. Лише нещодавно люди помітили, що чоловік щовечора йде на кладовище і залазить у один із склепів. Як виявилося, Попо живе на цвинтарі вже 13 років. До цього він був офісним працівником, мав родину і житло. Однак в нього виникли проблеми з наркотиками. Через залежність його звільнили з посади, а рідні вигнали його з дому.


"Я пам'ятаю, того дня йшов дощ. Я тинявся вулицями. А потім наступного дня, коли прокинувся, зрозумів, що я лежу на полиці в склепі", - розповів Рігол.


В склепі, який став його помешканням, десяток полиць. Однак лише одна з них зайнята. На ній лежить тіло його товариша, який помер 5 років тому. Я би хотів повернутися в світ живих, жити в будинку, ходити на роботу. Якби в мене з'явився шанс, я б обов'язково ним скористався", - каже безпритульний.


За словами Рігола, за 13 років він бачив багато поховальних процесій і знає кожну могилу на цвинтарі. Часом він ходить і роздивляється нові надгробки, намагаючись знайти знайомих.