ua en ru

В БПП допускають перешкоди при виконанні мінських домовленостей

В "Блоці Петра Порошенко" допускають, що при виконанні домовленостей, досягнутих на переговорах "нормандської четвірки" в Мінську можуть виникати перешкоди. Про це заявив голова фракції БПП Юрій Луценко, передає прес-служба партії.

"Звичайно, це нелегко. Я не впевнений, що цей процес не отримає перешкод навіть у найближчі дні. Тим не менш, сьогоднішні домовленості в інтересах України", - наголосив Луценко.

"Вони дають можливість зупинити кровопролиття, визволити бранців, провести під контролем української Конституції вибори на цій частині, забезпечити українськими силами наш державний кордон і, врешті-решт, інтегрувати цю частину до складу єдиної України", - підкреслив голова фракції.

Нагадаємо, сьогодні в Мінську закінчилися переговори "нормандської четвірки" щодо врегулювання ситуації на Донбасі, які тривали близько 16 годин. За підсумками зустрічі було підписано два документи. Зокрема, документом "Комплекс заходів по виконанню Мінських угод" передбачається припинення вогню з 15 лютого.