ua en ru

В банки "Демарк" и "Порто Франко" введены временные администрации

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) прийняв рішення про запровадження тимчасової адміністрації ПАТ АБ "Порто-Франко" та ПАТ "Банк "Демарк".

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) прийняв рішення про запровадження тимчасової адміністрації ПАТ АБ "Порто-Франко" та ПАТ "Банк "Демарк". Про це повідомила прес-служба ФГВФО.

Згідно з повідомленням, дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняла рішення від 26.09.2014 № 103"«Про запровадження тимчасової адміністрації у АБ "Порто-Франко", згідно з яким з 29 вересня 2014 р. запроваджено тимчасову адміністрацію та призначено уповноважену особу ФГВФО на тимчасову адміністрацію в АБ "Порто-Франко".

"Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на тимчасову адміністрацію в АБ "Порто-Франко", призначено провідного професіонала з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Красюка Ігоря Івановича". - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, тимчасову адміністрацію в АБ "Порто-Франко" запроваджено строком на три місяці - з 29 вересня 2014 р. по 29 грудня 2014 р.

Крім того, рішенням дирекції ФГВФО від 26 вересня 2014 р. у Банк "Демарк" з 29 вересня запроваджено тимчасову адміністрацію та призначено уповноважену ФГВФО особу - Володимира Приходька - професіонала з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків.

Тимчасову адміністрацію в банк "Демарк" запроваджено також строком на три місяці - по 29 грудня 2014 р.

Нагадаємо, раніше ФГВФО ввів тимчасову адміністрацію в ПАТ "Грін банк".