ua en ru

В АР Крим 9 лютого 2011 р. офіційно відкрито Агенство регіонального розвитку

В Автономній Республіці Крим 9 лютого 2011 р. офіційно відкрито Агенство регіонального розвитку (АРР). Про це повідомляє Представництво Європейського союзу в Україні. На офіційному відкритті АРР були присутні голова Ради міністрів АРК Василь Джарти, посол Європейської комісії Жозе Мануель Пінту Тейшейра та постійний представник програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні Олів'є Адам.
АРР було створено радою міністрів АР Крим в середині 2010 р. До основних завдань АРР входить координація роботи в галузі соціально-економічного розвитку та просування регіону на вітчизняному та міжнародному рівнях.
АРР користується фінансовою та технічною підтримкою з боку Європейського союзу і ПРООН. Зокрема, ЄС надав 1,5 млн євро на створення і розвиток АРР, в той час як ПРООН надає технічну допомогу на щоденній основі в рамках спільного проекту ЄС-ПРООН щодо підтримки АРР.
11 лютого 2011 р. АРР стане одним з ключових учасників конференції "Регіональний розвиток АР Крим: планування, взаємодія і співпраця", організованої проектом ЄС-ПРООН щодо підтримки кримської АРР.