ua en ru

У 2013 р. уряд має намір продовжувати реалізацію реформ, - Азаров

У 2013 році уряд має намір продовжувати реалізацію реформ і модернізацію України. Про це повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров на своїй сторінці в Facebook. "Рік, що минає, з усіма його проблемами, тим не менш, створив хороший фундамент для продовження реформ і модернізації нашої країни в наступному, 2013 р.", - зазначив Азаров.

Він підкреслив, що найяскравішою подією року, що минає, було проведення Євро-2012. "Нашу країну відвідало понад 8 млн туристів, і про нашу країну дуже багато дізналися. З іншого боку, ця подія дозволило нам реалізувати ряд великих масштабних національних проектів", - сказав прем'єр-міністр.

Водночас прем'єр відзначив, що було і багато проблем. Це і високі ціни на газ, непроста ситуація на світових фінансових ринках і багато інших. "У році, що минає, країна активно займалася модернізацією економіки. У багатьох областях і регіонах з'явилися нові виробництва, заводи, підприємства, абсолютно іншого технологічного рівня, ніж ми мали раніше. І це теж великий наш позитив і велике наше досягнення", - сказав прем'єр.

Читайте також: Кабмін не повністю забезпечив зростання економіки в 2012 р., - Янукович