ua en ru

Звільнено всіх співробітників МРЕВ ДАІ Львова, які нанесли збитків державі на 9,5 млн грн, - МВС.

За фактом нанесення державі збитків у розмірі 9,5 млн грн було прийнято рішення про звільнення всіх атестованих працівників МРЕВ ДАІ Львова. Про це повідомив сьогодні начальник ГУ МВС України у Львівській обл. генерал-лейтенант Михайло Цимбалюк, передає кореспондент РБК-Україна.
За словами М.Цимбалюка, підставою для звільнення всього особового складу МРЕВ ДАІ Львова, починаючи від начальника, було виявлення недоврахування до бюджету, а відповідно і нанесення збитків у розмірі 9,5 млн грн.
"Я не буду поки що коментувати цієї кримінальної справи. Але скажу, що зараз цю справу вивчають і згодом її буде передано до Генеральної прокуратури України", - запевнив М.Цимбалюк.
Начальник міліції області навів один приклад нанесення державі збитків працівниками МРЕВ. За його словами, працівники цього відділу ДАІ Львова занижували оцінку вартості транспортних засобів. Зокрема, якщо автомобіль коштував 100 тис. грн, то з цієї суми 25 тис. грн мало відраховуватися до Пенсійного фонду України, а натомість сплачувалося всього по 2 тис. грн. Також у відділі були зареєстровані транспортні засоби, власники яких проживали на території інших областей.