ua en ru

Звільнений прокурор Черкаської області

Звільнений прокурор Черкаської області Фото: Прокуратура

Шеремет порахував недоцільним пояснити причини свого звільнення

Прокурор Черкаської області Юрій Шеремет повідомив про своє звільнення з посади, яку він обіймав. Про це Шеремет написав на своїй сторінці в Facebook.

"Щоб запобігти поширенню безглуздих пліток і версій щодо мого звільнення з посади прокурора Черкаськоі області повідомляю, що таке рішення прийнято мною особисто з власної волі без будь-якого тиску з боку керівництва Генеральної прокуратури України та всіх інших", - написав Шеремет.

Разом з тим, він не вказав причини прийняття такого рішення, пославшись на те, що вважає це зараз недоцільним.

У той же час він відзначив, що за рахунок значного оновлення колективу (майже 40% молодь зі стажем до 3 років) всі передумови для реабілітації авторитету прокуратури в очах громадськості створені.

"Статистика річ уперта, а вона каже, що в цьому півріччі притягнуті до крімінальноі відповідальності вдвічі, а до адміністратівноі більш ніж в п'ять разів більше корупціонерів. Темп завдань - так тримати!", - додав Шеремет.

Щоб запобігти розповсюдженню безглуздих пліток та версій щодо мого звільнення з посади прокурора Черкаськоі області пові...

Posted by юрий шеремет on 17 червня 2015 р.

Нагадаємо, сьогодні, 18 червня Верховна Рада України підтримала проект постанови Президента України № 2110а "Про звільнення Валентина Наливайченка з посади голови Служби безпеки України". За відставку Наливайченка проголосували 248 нардепів при 226 мінімально необхідних.

У свою чергу радник голови Служби безпеки України (СБУ) заявив про свій відхід із займаної посади слідом за своїм шефом.