ua en ru

Встановлений у "Феофанії" діагноз Насірова не підтвердився, - комісія

Встановлений у "Феофанії" діагноз Насірова не підтвердився, - комісія Фото: голова Державної фіскальної служби Роман Насіров

Лікарі "Феофанії" систематично і необґрунтовано перебільшували важкість стану здоров'я голови ДФС

Клініко-експертна комісія Міністерства охорони здоров'я України не підтвердила діагноз, який встановили в клінічній лікарні "Феофанія" голові Державної фіскальної служби Роману Насірову. Про це повідомили в прес-службі Національного антикорупційного бюро України (НАБУ).

Зазначено, що відповідні висновки комісія з оцінки якості надання медичної допомоги підозрюваному надала НАБУ сьогодні, 27 березня.

Згідно з висновками комісії, лікарі "Феофанії" систематично і необґрунтовано перебільшували важкість стану здоров'я голови ДФС.

На думку комісії, об'єктивних підстав для встановлення зазначеного раніше діагнозу у лікарів не було.

Відзначимо, що 6 березня для отримання об'єктивної оцінки стану здоров'я підозрюваного НАБУ звернулося до Міністерства охорони здоров'я з проханням провести клініко-експертну оцінку якості надання медичної допомоги та медичного обслуговування у клінічній лікарні "Феофанія".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров стверджує, що в понеділок, 20 березня, здав Державній міграційній службі усі документи, що дають право на виїзд з України, крім тих, які у нього були вилучені раніше.