ua en ru

Як прискорити роботу Telegram: інструкція

Як прискорити роботу Telegram: інструкція Як прискорити роботу Telegram: інструкція (Фото: Carl Court/Getty Images)

Українці зараз використовують Telegram. З цього месенджера жителі дізнаються про загрози обстрілів, сирени, а також Останні новини.

Як прискорити роботу Telegram, щоб дізнаватися всі новини оперативно і без збоїв в - матеріалі РБК-Україна.

Чому Telegram

У месенджері Telegram українці отримують термінові оповіщення про сирени, погрози обстрілів і останні новини про війну. Також в месенджері Павла Дурова можна отримати інформацію про знаходження ворога. Тут же українці координують роботу волонтерів. Через величезний потік файлів і новин Telegram працює зі збоями. Але це можна вирішити.

Потрібно очистити кеш

Це дозволить видалити файли, які Telegram скачав в пам'ять програми автоматично. Файли залишаться в самому месенджері-ви зможете їх в будь-який момент Завантажити знову.

  • Android. Відкрийте Telegram. У верхньому лівому куті Відкрийте Налаштування. У пункті "дані і пам'ять" натисніть "використання пам'яті" і "очистити кеш Telegram".
  • iOS. Відкрийте Telegram. Перейдіть в Налаштування. Далі - "дані і пам'ять", "використання пам'яті"і" очистити кеш Telegram".

Вимкніть автоматичне завантаження файлів

Зробити це можна у вкладці "Дані і пам'ять". Тут вам необхідно вимкнути автоматичне завантаження медіа "через мобільну мережу"і" через Wi-Fi". Обидва пункти повинні бути"не завантажувати".

Видалити файли зі смартфона

Спробуйте видалити файли зі свого смартфона. Наприклад, Android-гаджети можуть завантажувати переглянуті фото і відео в галерею.

Перевстановіть Telegram

Також ви можете видалити Telegram зі свого мобільного пристрою і встановити додаток знову. Це дозволить поліпшити роботу месенджера.