ua en ru

Усейн Болт буде тренуватися з дортмундською "Боруссією"

Усейн Болт буде тренуватися з дортмундською "Боруссією" Фото: Усейн Болт (facebook.com/usainbolt)

Ямаєць твердо має намір попрощатися з легкою атлетикою

Легендарний ямайський спринтер Усейн Болт заявив, що найближчим часом почне тренуватися з дортмундською футбольним клубом "Боруссія". Про це повідомляє видання Marca.

"Я буду тренуватися з дортмундською "Боруссією". Подивимося, як підуть справи. Якщо все буде добре, я скажу керівництву, що хочу грати за "Боруссію", а якщо ні - то просто заткнусь", - сказав бігун.

Раніше ямайський спринтер заявляв, що мрією для нього є виступити у складі англійської футбольної команди "Манчестер Юнайтед".

Восьмиразовий олімпійський чемпіон та чинний володар світових рекордів на дистанціях 100 і 200 метрів планує завершити легкоатлетичну кар'єру в серпні цього року після чемпіонату світу в Лондоні, який пройде 4-13 серпня.

30-річний Болт твердо має намір попрощатися з легкою атлетикою до кінця нинішнього року.

"Це була чудова кар'єра, повна успіхів і розчарувань. Тепер вона закінчується, я йду. І з нетерпінням чекаю, коли зможу затишно сісти на трибунах і спостерігати за досягненнями нового покоління спринтерів", - заявив атлет.

Нагадаємо, один з найбільш швидких людей Землі ямайський спринтер Усейн Болт зазначив швидкісний ривок і наступний гол футболіста "Реала" Гарета Бейла в фіналі Кубка Іспанії проти "Барселони".