ua en ru

Уродженець Шотландії пішов у кіно за півдня до початку, але запізнився

Уродженець Шотландії пішов у кіно за півдня до початку, але запізнився. 57-річний житель шотландського міста Форфар фізично не може прийти куди-небудь у призначений термін.

Уродженець Шотландії пішов у кіно за півдня до початку, але запізнився. 57-річний житель шотландського міста Форфар фізично не може прийти куди-небудь у призначений термін. Про це повідомляє Metro.

Джим Данбар володіє унікальною якістю - він весь час спізнюється. Через це у нього не складалися стосунки з жінками, він втрачав друзів, його звільняли з роботи. За все життя чоловік вмудрився жодного разу не прийти у призначений термін.

Недавно Джим вирішив піти у кіно, і вийшов з будинку за 11 годин до початку сеансу. Чи треба говорити, що Данбар з'явився в залі через 20 хвилин після того, як в ньому загасили світло.

Така поведінка типова для цього хлопця - адже не було такої події, на яку він прийшов би вчасно. Уроки в школі, футбольні матчі, весілля, похорони, побачення з дівчатами або співбесіди по роботі - виключень Данбар не робив, а точніше, не міг зробити. Нарешті, на 58-му році життя шотландець вирішив звернутися зі своєю проблемою до лікаря.

Прийшовши на прийом на півгодини пізніше, він пройшов обстеження і дізнався, що страждає розумовим розладом, схожим на синдром дефіциту уваги. Саме це захворювання заважає йому адекватно сприймати і розраховувати час.

На жаль, лікарі сказали, що не знають, як допомогти Данбару. Можливо, ліки від цієї недуги знайдуть в майбутньому.