ua en ru

Ураган "Флоренс" у США: кількість жертв збільшилася до 33

Ураган "Флоренс" у США: кількість жертв збільшилася до 33 Фото: ураган (Pixabаy)

Жертвами урагану стали 33 людини

Жертвами урагану "Флоренс", який обрушився на південно-східне узбережжя країни, стали вже 33 людини. Про це повідомляє Reuters.

"26 людей загинули в Північній Кароліні і 6 в Південній Кароліні. Один чоловік загинув у Вірджинії", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за словами губернатора Північної Кароліни Роя Купера, понад 1100 доріг перекрито і кілька портів. Також в Кароліні 16 річок досягли великих етапів повені. На Кароліну обрушилося більше 30 трильйонів літрів дощу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що більше 500 тис. будинків у штатах Північна і Південна Кароліна досі залишається без світла. Тисячі американців змушені були залишити свої будинки, через сильний вітер мільйони будинків залишаються без електропостачання.

Повідомляється, що в Південній Кароліні частково зняли наказ до евакуації. Режим примусової евакуації залишається тільки в округах Горрі і Джорджтаун на північному сході штату.

Крім того, за інформацією Національного Центру ураганів США, сильний дощ, який приходить з ураганом, може привести до катастрофічних повеней у Північній і Південній Кароліні.