ua en ru

Ураган Елеонор продовжує завдавати шкоди Європі

Ураган Елеонор продовжує завдавати шкоди Європі Фото: ураган (Cornwall/LiveSWNS.com)

Синоптики попереджають, що стихія не вщухне найближчим часом

Ураган "Елеонор" у Великобританії залишив без електроенергії десятки тисяч будинків і спричинив хаос у сфері транспорту. Про це повідомляє видання The Sun.

Вітер досягає швидкості 75 миль/год (приблизно 120 км/год). Синоптики очікують подальшого відключення електрики.

Люди травмуються через падіння дерев. У графстві Гемпшир рятувальники витягли з машини, заблокованої поваленим деревом, двох людей.

Ураган Елеонор продовжує завдавати шкоди ЄвропіУраган Елеонор продовжує завдавати шкоди ЄвропіУраган Елеонор продовжує завдавати шкоди ЄвропіУраган Елеонор продовжує завдавати шкоди ЄвропіУраган Елеонор продовжує завдавати шкоди ЄвропіУраган Елеонор продовжує завдавати шкоди ЄвропіУраган Елеонор продовжує завдавати шкоди ЄвропіУраган Елеонор продовжує завдавати шкоди ЄвропіУраган Елеонор продовжує завдавати шкоди ЄвропіУраган Елеонор продовжує завдавати шкоди Європі

Фото: наслідки урагану (з відкритих джерел)

У місті Бірмінгем пілоти здійснювали посадки проти сильного вітру. Через стихію на трасі зіштовхнулися 5 автомобілів.

У місті Йорк річка вийшла з берегів. По всьому графстві Йоркшир попереджають про повінь.

Своєю чергою, видання France24 повідомляє про найвищий рівень лавинної небезпеки в Альпах. Крім цього, ураган призвів до лісових пожеж на французькому острові Корсика. При пожежах постраждали щонайменше троє людей.

"Елеонор", четвертий зимовий шторм у Європі з грудня, перемістився на континент у середу після нищівної атаки на Великобританію та Ірландію.

Нагадаємо, на європейські країни обрушився потужний ураган "Елеонор". Раніше повідомлялося про загибель трьох людей.